Newsletter Asociaţia pentru Relaţii Comunitare

Salutare! Te invităm să descarci cele 2 studii calitative ARC, din care vei afla:

🧐 Practica de fundraising a ONG-urilor performante din România
😍 Cine sunt donatorii excepționali din România?

Ți-am pregătit și studiul cantitativ „Cât de generoși sunt românii?" - singurul studiu reprezentativ la nivel de populație care se uită la comportamentul de donație al românilor.

După completarea datelor de mai jos, vei primi un mail de confirmare. Te rugăm să confirmi mailul ca să poți descărca materialele.

Află mai multe despre noi, Asociația pentru Relații Comunitare, pe site sau pe Facebook și Instagram.

--
Proiectul Fundraising - de la bani la comunități de donatori este derulat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Institutul de Cercetare Făgăraș, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund - Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org
Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

--
Datele pe care le colectăm (nume și e-mail) sunt stocate pe platforme conforme cu legislaţia în vigoare, platforme care ne permit o comunicare eficientă cu voi. Aceste date vor fi folosite doar pentru scopurile menţionate mai sus sau în acord cu obligațiile noastre legale și nu vor fi înstrăinate către o altă entitate.
* obligatoriu
Email Marketing Powered by Mailchimp